Csapatunk

Szabó Viktor István

Végzettségét tekintve közgazdász, de az sokkal többet elmond róla, hogy egy valódi perpetuum mobile. Már az egyetemi évek alatt vállalkozott, ő az, akinél nincs megállás, addig megy, amíg meg nem teremti egy ötlet megvalósításához szükséges feltételeket. Amit az is bizonyít, hogy másfél évtized alatt három sikeres cég felépítésében vállalt kiemelt szerepet.

Dr. Farkas Csaba, PhD

Repülőmérnök, kompozit mérnök, hegesztőmérnök, PhD.

Megszállottan izgatja, hogyan lehet még tökéletesebb egy repülőgép, hogyan fokozható a repülés élménye. De nemcsak a tervezőasztal mellett érzi magát otthonosan, hanem a pilótafülkében is – már 14 évesen repülőgépet vezetett. Részletes szakmai önéletrajzát ide kattintva ismerheted meg.

Csőke Zoltán

Zoltán nemcsak a cég üzemszerű működését biztosítja, hanem jelentős szerepe van üzletfejlesztési feladatainkban is. Emellett ő az, aki szinte személyi asszisztensként gondoskodik a hozzánk érkező pilóták kényelméről, tolmácsolja egyedi kívánságaikat a műszaki csapat számára. Mindezt azért, hogy a pilóták is otthon érezhessék magukat nálunk.

Szollár Péter

Péter feladata a jogszabályoknak, előírásoknak való megfelelés felügyelete és koordinálása. Emellett felügyeli az AS 9100 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelő dokumentációt. Aktívan részt vesz üzletfejlesztési projektjeink kidolgozásában, megvalósításában és koordinációjában.

Szabóné Suszterics Gizella

Gizella gondoskodik arról, hogy a pénzügyeink mindig rendben legyenek. A legkevesebb, amit mondhatunk róla az, hogy ha meg kellene formáznunk az alaposság szobrát, akkor ő lenne a modell hozzá. Hiszen ő az, aki mindent legalább kétszer ellenőriz, és soha nem mulaszt el egyetlen apróbetűs részt sem.

Héjjas Helga

Belépésekor még nem tudtuk, de aztán hamarosan észleltük, hogy felvételével rögtön két munkatárssal bővült a csapat. Hiszen négylábú családtagja, Radar kutya is elkíséri időnként a munkába.

Rohács Tamás

EASA CAT-1 jogosítással rendelkező tesztpilóta, ATPL pilóta, Repülőmérnök BSc. Tamás 16 éves volt, amikor először ült vitorlázó repülőgépen, ekkor még csak utasként. Az ötperces út alatt meg is pecsételődőtt a sorsa. Egy év múlva már motoros repülőgépet vezetett. Büszke arra, hogy a szakma nagy öregjeitől tanulhatott, oktatóiról ma is nagy tisztelettel beszél, és máig megőrizte velük a jó kapcsolatot. A repülés iránti szeretete az elmúlt több mint két évtized alatt csak tovább mélyült. Mérnök pilótaként vesz részt a GenPro alapvető repülési tulajdonságainak és teljesítményének ellenőrzésében.

Csibri Tamás

Tamás velünk van a kezdetektől, elsőként lépett be a céghez. Aktívan részt vett abban, hogy az ötletből valóság váljon. A kompozit technológia mestere, és akkor azt még nem is említettük, hogy műkedvelő fotósként sem akármilyen sikereket tudhat magáénak.

Sebe Ferenc

Mély szakmai ismeretekkel rendelkezik az ősmintagyártás, a szerszámkészítés és a prepreg technológia területén. Eddig közel 50 repülőgép építésében vett részt, és akkor azt még nem is említettük, hogy több mint három évtizede modelleket épít otthoni műhelyében.

Földvári Norbert

Norbert egy igazi problémamegoldó, aki szerint a lehetetlen nem létezik. Legfeljebb valaki még nem jött rá a megoldásra. Ezért folyamatosan tanul, és szereti a legkülönfélébb feladatokban próbára tenni a tudását. Erre meg is van a lehetősége, hiszen nálunk nincs két egyforma nap.

Eperjesy János

János az elsők között csatlakozott a csapatunkhoz. Ő az, aki a családi hagyományokat viszi tovább, hiszen a műszaki érdeklődés és a repülés szeretete náluk generációról, generációra száll.

Sallai Tibor

Ő az, aki műrepülőgépünk vázszerkezetén dolgozik. A nemzetközi sztenderdek számára nem ismeretlenek, hiszen másfél évtizedes nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Turi Zoltán

Zoltán már több mint három éve fontos tagja a csapatunknak, és ez nagy valószínűséggel sokáig így is marad. Szereti a változatos feladatokat, ebben pedig nálunk nincs hiány.

Salamon László

László a multi világát cserélte a Genevation alkotó mérnöki közösségére, amikor csatlakozott hozzánk. Az anyagismeretben, felületmodellezésben és mérnöki tervezésben, a SOLID Works rejtelmeiben nem ismer lehetetlent.

Bosnyákné Gudricza Anett

Anett egy igazi lendületes és társasági ember. Ő az, aki soha nem áll meg, ég a keze alatt a munka. Meg kell mondanunk, nincs könnyű dolga annak, aki fel akarja venni nem mindennapi tempóját.

Csányi Attila

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Attilának a szakmája a hobbija. Amikor éppen nem a GenPro fényezésén dolgozik, akkor fest. Mindegy, hogy milyen festészeti technika – airbrush vagy olajfestés – a lényeg, hogy színek legyenek.

Dráviczki Csaba

Csaba nem egy otthon ülős típus, de ezzel együtt is a nyugalmat és a higgadtságot nagyra értékeli. A diploma után jó néhány nagyvállalatnál megfordult, míg végül ránk talált.

Varga Imre

Az olyan feladatokat szereti, ahol valami maradandót lehet alkotni, egy új minőséget létrehozni. Emellett pedig soha nem ijed meg a kihívásoktól.

Varga Pál

Pál az olyan változatos feladatokat szereti, ahol számít az elvégzett munka minősége, egyaránt szükség van kreativitásra és kézügyességre is. Pont ezért szeret nálunk dolgozni.

Virga Miklós

A katonaság kötelékében repülőgépszerelőként eltöltött több mint egy évtized alatt a vérévé vált a precizitás, és a nagy türelmet igénylő feladatok sem billentik ki a nyugalmából.

Kávásy Jenő

Tanulni soha sem késő, vallja Jenő, hiszen az elsajátított tudás nemcsak a munkában, hanem a magánéletben sem jön rosszul. Ennek jegyében éppen azt szereti a szerszámkészítésben, hogy többféle szakterületbe beleláthat, és rengeteget tanulhat a kollégáitól.

Kovács Péterné

Rend a lelke mindennek. Terike pedig erről rendíthetetlenül gondoskodik nemcsak az irodáinkban, hanem a cég egész területén.

Faragó László

Gyerekkora óta érdekli minden, ami repülés, többek között ezért is szeret nálunk dolgozni. Szabadidejében repülőgépmodelleket épít, és ejtőernyősként is kipróbálta magát.

Fazekas István

István már gyerekként is mindent szét- és összeszerelt. Így nem csoda, hogy a mérnöki pályát választotta. A főiskola elvégzése után, friss diplomásként lépett be hozzánk.

Jáksó Csaba

Nincs olyan, amit még nem hegesztett a tengeralattjárón és űrhajón kívül. Most pedig a GenPro építéséhez járul hozzá rendkívül széleskörű szakmai tudásával.

Szabó Zoltán

Zoltán sokéves kompozit tapasztalattal került a csapatba, így az egyes termékeink elkészítésekor nyugodtan hagyatkozhatunk szakértelmére. A kompozit részleg munkatársaként vesz részt a gyártásban.

Polyák László

László rendkívül sokoldalú ember, villamosmérnök, pilóta oktató, hatósági vizsgáztató, közforgalmú repülőgép pilóta és még folytathatnánk a sort. Ahogy az eddig leírtakból is sejthető, gyerekkora óta izgatja minden, aminek a repüléshez köze van. Szerteágazó, mély szakmai tudásával és tapasztalataival a kezdetektől segíti műrepülőgépünk elektronikus és navigációs rendszerének fejlesztését.

Venter Laura

Laura a Neumann János Egyetem elvégzése után került a Genevation csapatába. Napi feladatai közé tartozik a beérkező anyagok átvétele, rögzítése, minőségi szempontok szerinti vizsgálata, a gyártó partnereinkkel való kapcsolattartás, valamint az ISO 9001, AS 9100 szabványoknak történő megfelelés.

Balog Csaba

Komoly tapasztalatokkal rendelkezik a repülőgépek elektronikai rendszereinek megalkotásában. Akkor van elemében, amikor sablonok helyett az egyedi helyzethez igazodó megoldásokat kell megtalálni. A munkájában azt a pillanatot szereti a legjobban, amikor a gondolatból valóság válik, és minden tökéletesen működik.