A Genevation Aircraft Kft. azzal a céllal alakult, hogy a saját kutatás-fejlesztési eredményeiket felhasználva a világ élvonalába tartozó műrepülőgépeket, valamint külső megrendelésre kompozit és fém alkatrészeket, szerszámokat, szerkezeti elemeket fejlesszen és gyártson. Így alakult ki cégünk két divíziója, a műrepülőgép gyártás és a lightweight beszállítói tevékenység

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legkorszerűbb alapanyagokat és technológiákat felhasználva, a megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva, prémium minőségű termékeket állítsunk elő. Mindezt cégünk felkészült mérnökei és szakemberei biztosítják.

 

A cég gyártócsarnoka Jakabszállás Sportrepülőterén, csodálatos természeti és infrastrukturális környezetben található, ideális feltételeket biztosítva a cég tevékenységéhez.

 

Megbízhatóság

Teszteltük műrepülő repülőgép csaknem 3000 óráig a földön és a levegőben. GENPRO biztonságos, még a maximális terhelésnél is. A többi már csak rajtad múlik…

 

Minőség

Nem elégszünk meg azzal, hogy képesek vagyunk felszállni. Gyártásunkat első csavartól az utolsóig az ISO 9001 és a repülőgépgyártásra specializált AS 9100 alapján, valamint az EASA követelményeknek megfelelően végezzük.

 

Rugalmasság

Nálunk a pilóta a legfontosabb. A GENPRO a személyiségedhez és a céljaidhoz alakítható. Az üléstől kezdve, a kezelő szerveken és a műszerfalon keresztül a műrepülő pálcáig. Célunk, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

 

Maximalizmus

A jó nekünk nem elég! Ezért soha nem állunk meg. Folyamatosan dolgozunk, fejlesztünk és tesztelünk. Ennek köszönhető, hogy műrepülőgépeink a megszokottnál jóval szélesebb tartományban repülnek, legyen szó műrepülésről vagy akár átrepülésről.